“Κeep Running” – 1.12.2017 – Web Exclusive !

15 Δεκεμβρίου 2017 11:55
202
Views

Η μοναδική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση για όσους αγαπούν το τρέξιμο, τον Μαραθώνιο και τους αγώνες δρόμου. Με όλα τα δρομικά νέα της εβδομάδας, με συνεντεύξεις πρωταθλητών, αθλούμενων, προπονητών, διατροφολόγων καθώς και με όλες τις ελληνικές συμμετοχές στους διεθνείς μαραθωνίους και στα μεγάλα δρομικά events σε όλο τον κόσμο.

Σε αυτή την εκπομπή, στο στούντιο έρχεται ο ταλαντούχος δρομέας μεγάλων αποστάσεων και νέος μαραθωνοδρόμος Γιώργος Μενής, ο οποίος μας μιλά για την πρώτη του εμπειρία στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας αλλά και για τα σχέδιά του για το μέλλον!
Ο Γιώργος, επίσης, έκοψε την κορδέλα στο ιστορικό 10άρι του Αγ. Κοσμά την περασμένη Κυριακή. Για τον εκπληκτικό αυτό αγώνα που έγινε για 35η χρονιά μας μιλά τηλεφωνικά και η Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας κα Ελένη Μπερτζάτου!
Επίσης, κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα στο φαινόμενο που ακούει στο όνομα Eliud Kipchoge. Ο κορυφαίος Μαραθωνοδρόμος στον κόσμο θα τρέξει την άνοιξη ξανά στο Λονδίνο και φυσικά όλοι περιμένουμε αν αυτή τη φορά θα σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ!
Δε σταματάμε εδώ! Μας αρέσει να ασχολούμαστε με το… μέλλον μας, τα παιδιά και συγκεκριμένα με την άσκηση στην παιδική ηλικία. Για το σκοπό αυτό έχουμε καλεσμένες την Χριστίνα Γαλανοπούλου, γυμνάστρια παιδιών της ”Marathon Team Greece By Maria Polyzou” και την Μαριλένα Μηναϊδη, Γενική Γραμματέα του Κέντρου Ειδικών Ατόμων ”Η ΧΑΡΑ”.
Όπως σε κάθε εκπομπή, η Μαρία Πολύζου δίνει πολύτιμες προπονητικές συμβουλές , παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα σε όλους τους διεθνείς μαραθωνίους και φυσικά έχουμε το μήνυμα της εβδομάδας, που έρχεται από τον σπουδαίο Haruki Murakami!

Τρέξε μαζί μας γιατί όσο περισσότερο τρέχουμε… τόσο καλύτεροι άνθρωποι γινόμαστε!!!

Keep Running!
Γιατί όσο περισσότερο τρέχουμε, τόσο καλύτεροι άνθρωποι γινόμαστε!
Κάθε Παρασκευή 22:00-23:00 Star.gr/webtv

Όλες οι εκπομπές στην Playlist “Web TV” https://www.youtube.com/playlist?list=PLCg0cLoEdHTwe7EQJxAqEJ82JkrE9maip